Nyheder

Her finder du nyheder vedrørende Læsø Efterskole

Oktober, 2023

Besøgsdatoerne for resten af 2023 er fastlagt til 11/11, 25/11 og 9/12. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

September, 2023

Efterskolernes Dag
I weekenden d. 23. og 24. september blev der afholdt Efterskolernes dag på Læsø Efterskole. Du kan se mere fra arrangementet oå vores Facebook side her

Møde ved Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Den 21. september var en gruppe repræsentanter fra Læsø Efterskoles til møde i København, hvor der blev skrevet under på dokumenter, som officielt verificerede dem som initiativgruppe for skolen. Dermed blev processen med sagsbehandlingen for endelig oprettelse af Læsø Efterskole også igangsat.

Læsø Efterskole får plads i Nordjyskes Efterskoletillæg på side 6-8

https://www.e-pages.dk/nordjyskenet/1284/

Februar, 2023

Logokonkurrence

November, 2022

Besøg på Ranum Efterskole College

Bestyrelsen har været på deres første ekskursion, hørt deres første oplæg og afholdt deres første bestyrelsesmøde på Ranum Efterskole College.

Der blev vist rundt på skolen af Forstander Olav Storm Johannsen, som efterfølgende deltog i inspirationsmøde vedr. tanker ud i spejderbevægelsen og senere den videre snak i bestyrelsen.

Da Olav har stået som forstander og medstifter af Ranum Efterskole siden 2004, som i dag huser over 500 efterskoleelever, og samtidig var ildsjæl i den indledende idégruppe, har vi bedt ham om at være sparringspartner i den nuværende opstartsprocess.

Mødet satte bl.a. skub i drøftelser om eksisterende og kommende økonomi, lokaler, værdigrundlag, skole- og kommunesamarbejde.

Scroll to Top